VÅRA TVÄTTPROGRAM

Du betalar för tid i tvätt eller dammsugare. Du köper tiden via vår växlingsautomat där du betalar med kort.

Du kan välja mellan att köpa polletter, laddningsbara kort eller att skicka tvättpengen direkt till båset.

\

FÖRTVÄTT

GROV SMUTS

Används på grovt nedsmutsade bilar, fungerar som en kombination av avfettning och upplösning av tjocka smuts- och dammlager. Ett rikligt lager läggs på och får verka någon minut innan man går vidare till högtrycks.

AVFETTNING

Petroleumbaserad kallavfettning löser effektivt upp oljepartiklar och salt på din bil. Oljepartiklarna kommer bland annat från väg, däck och sotpartiklar i luften. Används företrädesvis på vintern, men även på sommaren efter färd på nyasfalterade vägar.

INSEKTSLÖSNING

Detta program används till att lösa upp insekter, framförallt på bilens front, framruta och backspeglar. Ett rikligt lager läggs på och får verka någon minut innan man går vidare.

\

HUVUDTVÄTT

HÖGTRYCKSTVÄTT

Med hetvatten i ett flöde på 500 l/h och ett kraftigt alkaliskt specialutformat bilschampo löser du upp och spolar av all grov smuts från bilen. Det löser dessutom upp sommarens insekter mycket snabbt.

SKUMTVÄTT MED BORSTE

Borstprogrammet ger hetvatten i 250 l/h och med det unika skummet gör du din bil ren snabbt och effektivt. Borsten används på hela bilen med undantag för fälgarna. Den har mjuka skonsamma strån och är tillsammans med skumschampot en förutsättning för att din bil skall bli absolut ren.

SKÖLJNING

Med kallvatten sköljs bilen ren från skum och smuts. Kontrollera resultatet, om du behöver går du tillbaka till steg 1 eller 2. Annars är det dags för nästa steg.

HETVAX

Hett vatten blandat med ett speciellt utvecklat vax ger din bil ett bra ytskydd som gör att din bil står emot smuts längre. Det blir dessutom lättare att tvätta bilen nästa gång. Används även på speglar och rutor och gör dessa helt rena med bra sikt som resultat.

YTBEHANDLING

Avsluta tvätten med en snabb ytbehandling. Ytterligare ett lager med vax uppblandat med avrinningsmedel. I detta program används ett vatten som är fritt från mineraler och salter, vilket gör att du inte behöver torka bilen med sämskskinn. Används även på rutor och backspeglar för att göra dessa klara och vattenavvisande.